Pumpa – Bästa dagen!

Min Eva ska på fredag åka ner till sin pappa i Skåne och stanna där en hel vecka medan jag åker hem för att jobba och vara med katterna. Eva har pratat länge om förra årets pumpa vi gjorde, ni vet, då man skär ut ögon, näsa och mun. Hon har frågat hela hösten om det inte snart är dags för oss att göra en och självklart ska vi göra det!

Igår köpte vi en stor pumpa för en billig peng och Eva var överlycklig, det skulle bli hennes bästa dag någonsin sa hon. Och vi släpade hem pumpan och fy så slemmigt det är att gröpa ur den, men roligt. Eva ritade upp ögon, näsa mun och jag skar ut allt medan hon gjorde håll för den varma luften som vill komma ut då man tänder ljusen.

När vi väl var klara gick Eva runt och släckte precis varje lampa i hela lägenheten och viskade ”Åh, nu är det halloween”. Sedan ville hon att vi bar in pumpan i badrummet så att vi kunde släcka lampan och stänga dörren, så att det blev riktigt mörkt.

Idag döpte hon pumpan till Lampis och den har stått i hennes rum nu ikväll med tända värmeljus. Att sjunga godnatt sången Kalle Theodor blev extra stämningsfullt nu ikväll, bästa kvällen, enligt Eva!fullsizerenderfullsizerenderfullsizerenderfullsizerender

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s